Home » Hemsida, Uppsala

Kommentarer om datalagringen

14 september 2010 2 kommentarer

Stefan Flod (PP), Mattias Johansson (C), Camilla Lindberg (FP) och jag själv.

Sedan gårdagens presentation av väljarkontrakt mot datalagring har jag fått en hel del positiv respons. Kampanjen mot datalagring välkomnar givetvis vårt utspel på sin hemsida. Sidan startades i våras av mina partikollegor Mathias Sundin och Camilla Lindberg som presenterade sitt väljarkontakt mot direktivet på SvD:s debattsida samtidigt.

Nättidningen Teknikdebatt har också tagit in vårt utspel på sin debattsida.

Manifestationen vid Ångströmslaboratoriet samarrangerades av tre partier. Förutom FP och C så var även Piratpartiet i Uppsala inbjudna. Det blev ett väldigt lyckat event att tillsammans över partigränserna plädera mot datalagringsdirektivet. Piratpartiet ska ha all heder för sitt engagemang för integritetsfrågorna.

Den största stjärnan vid vår manifestation var Camilla Lindberg, FRA-drottning och integritetsförkämpe som uttryckte sitt stöd för vårt utspel och höll ett brandtal för integritetsfrågorna.

Ännu har ingen annan kandidat i Uppsala län följt vår uppmaning och skrivit under väljarkontraktet mot datalagringsdirektivet. Vi får se om de hinner under de dagar som är kvar före valet.

Mattias och jag konspirerar mot datalagringdirektivet...

2 kommentarer »

 • Markus "LAKE" Berglund said:

  Konspirera mera! :-)

  Ps, första länken verkar vara lite paj.

 • Fredrik Larsson said:

  Suveränt – jag tillhör den liberala delen av pp och tycker verkligen om att se ert sammarbete. Jag kommer att rösta pp men hoppas att du kommer in och får möjlighet att leva upp till ditt kontrakt.

  Mvh
  Fredrik Larsson

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar nedan, eller använd trackback från din egen webbplats. Det finns också RSS feed för kommentarer.

Vara trevlig och skriv inget spam.

Detta är en Gravatar-aktiverade webblogg. För att få din egen globalt erkända avatar, registrera dig på Gravatar.